13 de febrero de 2008

Low cost

Llevaba unas semanas dándole vueltas para comprarme un anorak de kayak. Vi un Reed muy chulo en una tienda, doble faldón, cuellos y puños estancos, y buena coordinación de colores, vamos, el anorak perfecto, con el precio perfectamente caro: 190 €.
.

Pero me pasé por la tienda de una cadena francesa multideporte y me encontré con el que ya es mi anorak, que para uso ocasional creo que está bastante bien, con bolsillo y todo, fabricado en alguna de las vastas y enormes ciudades del interior de China y a un precio de venta de 36 €, pero como era resto de colección lo pude comprar por 21 €.



¡Cómo me gusta este anorak! Tengo que probarlo pronto...

13 comentarios:

  1. Jo tenc el primer (reed) per anar a surfetjar amb el caiac d'ones,y l'altra dia em vaig comprar un com el segon per anar a entrenar amb al KDM y va molt be.

    ResponderEliminar
  2. Fran, si necessitas acompanyant per anara Mataro ja sap`s :-DDD

    JM

    ResponderEliminar
  3. Ja tardes a anar a probar-lo, segur que et farà el servei que necessites, si tu ets un Crak i apenes et mullaràs....je je je!!!!

    ResponderEliminar
  4. Primer de tot: felicitats per poder tornar a la vida laboral, això entre d'altres coses vol dir que la cosa va be i que cada cop queda menys per tornar a fer esport!
    Molt maco l'anorak i millor preu!collons quina diferencia entre un i l'altre!! a mes es Tribord que es una bona marca...ara ja ho tens tot...nomes et falta ser de un bon equip de futbol!!!jejeje...es que ara feia dies que no hem fotia amb tu!!jajajaja

    ResponderEliminar
  5. Yo tengo uno casi igual que el primero,..., la diferencia es que el mio tiene el cuello abierto de tal forma que el calor corporal puede salir por la abertura del cuello, estoy muy contento.
    El que te has comprado, mágnifico para el precio.
    Por si te sirve, ..., cuando te compres material de kayak de mar fíjate bien que sea para kayak de mar y no para kayak-surf o aguas bravas. Hay cosas que si que son comunes pero en otras hay diferencias aunque aparentemente pueda parecer lo mismo. Si el vendedor no está en el rollo igual te dice que si que es bueno cuando no es así...ojín. ;-))).

    Que disfrutes la chaqueta nueva.

    ResponderEliminar
  6. Fran, ja se que "currar" és un rollo, però que et donguin l'alta es bona senyal. T'han donat alguna aproximació de cuan podrás tornar a entrenar?.
    Els de la marca francesa arrasan en preu. Això sí, de cayak no tinc ni idea, però en material de montanya o els hi falta calitat o són tan cars com una altre marca, això sí sempre pots trobar coses revantades de preu. Aquets dies he estat esquian amb el meu company que es "cayaquiste" y m'ha explicat histories de les seves aventures, je,je.

    ResponderEliminar
  7. Hola,gracies per la visita.Que guapo heu tens aço amb musiqueta i tot,mol xulo!.T´agrada el kayak,ostres que guay! no he prova tmai,pero pinta mol be.Un día pegant la volta a un pantà em vaig picar correns per la carretera amb un que anae en kayak pel pantà,(canoa....o algo de aixó,no antenc massa.....)pero va estar curiós jeje.Lo de les ultres;tot un puntazo!.A veure si ens veiem per Barcelona día 2 amb la resta dels teus companys.Una salutació,i anirem passntse per ací.Adeu.

    ResponderEliminar
  8. Pedro, segons la teva experta opinió sembla que he encertat en l'elecció de l'anorak. Ja parlarem si un dia faig kayak-surf...Ja he modificat la boquilla del didge, i sona bastant millor...

    J M, tens algo per dissabte a la tarda?...

    Ei, Abraham, nanuuuuuu!, ;-P Ja ho pots dir, amortitzaré l'anorak ben aviat, lo de mullar-me,,,n'hi han ones molt punyeteres... ja t'ho diré, al menys els dies de marinada ja no passaré fred.

    ResponderEliminar
  9. Karli, ja perdo la perspectiva de la meva malaltia. Clínicament curat, per poder anar a l'obra a barallar-me amb tothom. Però no puc sortir a córrer, mira seguiré caminant i de tant en tant una mica de kayak. Digali a l'Abraham que blog ja!!!!!Que s'em ha oblidat abans...
    Lo dels anoraks és com comprar una samarreta Kalenji en comptes d'una de Asics o Trangoworld.

    Carlos, ya vi tu anorak en la foto de tu post, la de la mejor cervecita del dia, lo cierto que es muy guapo, pero...cada cosa en su momento...entesos! Lo de los vendedores no cualificados es para dedicarle algún post: conozco una vendedora de una tienda de deportes de Mataró que te vendería una pala de kayak para esquiar...Qué morro tiene la tía.

    ResponderEliminar
  10. Ferran, company, paraules textuals del doctor: "no vull saber res de córrer, ni tan sols per la propera visita del 10 d'abril encara ni parlarem" o el què és el mateix: em sembla que fins l'estíu no em deixarà córrer.
    Aquesta botiga té coses bastant interessants, fa pocs dies venien les Asics Gel Trabuco, per a mi, les millors de trail, a l'increïble preu de 52 €. En roba de córrer estàn bastant bé, i en caiac tenem el mínim per poder iniciar-se. Millor anar a una botiga especialitzada...Quan vols que hi anem? Imagino que el teu company ja t'ha explicat bones aventures en caiac, sempre hi passen! Ves preparant l'entrepà per dissabte!!!que tenim partit-sopar!

    Adrià, t'asseguro que el caiac és molt divertit, i dur. Quan practiques esports tant diferents t'en adones de la duresa que té cada un d'ells. Al caiac també anem superant reptes, alguns molt difícils, però també t'ho pots agafar de relax. A prop del teu poble tens companys blogueros que pots visitar i contactar, els tinc aquí en els meus links favorits: Carlos, vida en kayak i Key, n'hi han de més i formen un grup molt maco per les costes de Castelló.
    Els ultres què he fet són les proeses més grans de la meva vida. N'estic molt orgullòs, perquè mai no em pensava que arribaria a fer tot això, però ja veus que tot l'esforç i el patiment dels entrenos tenen la seva recompensa, tu ja ho saps.
    Vinga, valent, ens veiem el dia 2 a Barcelona, ja parlarem , i quedarem amb la resta de companys. Salutacions a tota la penya de l'Alcora!

    ResponderEliminar
  11. yo tengo ropa de reed..... y es genial para remar
    es carilla pero le sacas partido.


    Por cierto, se una manera de pillarla esta ropa mas barata

    ResponderEliminar
  12. Bona estrena!! I barata, comparada amb l'altre anorak...

    Jordi.

    ResponderEliminar
  13. Calos...¿cual es la manera de pillar el Reed más barato? No me digas que en Andorra, que eso era antes...

    Jordi, ja veus, de vegades tens la sensació de que t'ha tocat la loteria quan et trobes amb gangues, jeje.

    ResponderEliminar

Me gustaría saber cual es tu opinión, escríbela aquí debajo: