5 de mayo de 2008

Huele a vacaciones

Menuda semana: 4 días de fiesta, ambiente de vacaciones, con buen tiempo, descanso, buena compañía y actividades de playa y montaña para no perder comba en este devenir hacia el verano, que cada vez está más cerca.

Tiempo de descanso en momentos en los que el trabajo aprieta antes del periodo estival. Qué gran invento la siesta, sobre todo si es en compañía...


Descansando, en compañía de mi perrita Chupa.

A parte, 4 días dan mucho juego: compras, playa y trekking...también en buena compañía...por el tupido bosque de Can Cardí, en Òrrius, preciosos senderos sombríos muy adecuados para esta época:
.

Trekking por el bosque de Can Cardí, en Òrrius, con la agradable compañía de mi mujer.

El bosque ofrece rincones de profundo silencio y agradable frescor.

.


Cabrils y Montcabrer, desde el Coll de Porc.

.

Sereno panorama de los planos de Can Buquet, el mar al fondo.
.

Pla de les Garses, dominando el Maresme y el Vallès a la vez, a 450 m de altitud.

.

Montornès y Mollet, desde el Pla de les Garses.

.

Ellos dicen que también tienen derecho a la montaña, que es de todos... Sí queridos, pero, ¿nos teneis que llenar los bronquios de polvo a los demás?

Y para acabar, la gran fiesta del Circuito de Montmeló. No la de los Ferrari, McLaren y demás escuderías, no, sino la de la carrera benéfica "Mullat per l'esclerosi", "Mójate por la esclerosis", justo 7 días más tarde, aún oliendo a goma en la pista, acompañando a mi mujer en su debut en la distancia de 10 kms, y a mis compañeros del Club de Atletismo de Vilassar de Dalt: J M, Jesús, Jordi y Jaume, y el placer de conocer y saludar a Joan Josep, venido con su encantadora familia desde Vilanova.

Con mi mujer, flanqueados por Jesús y por J M.

Todos unidos por una buena causa, dando un singular ambiente popular a este escenario poblado de celebridades i cientos de miles de espectadores una semana antes.
.

27 de Abril de 2008.

Una semana más tarde.

Mientras estaba allí me pregunté...¿Qué será esto?



Salí de dudas consultando Google Maps...el satélite no engaña.



Todavía olía a goma a la entrada de boxes.

Y orgulloso de ver acabar tan feliz a mi mujer, algo impensable hace sólo unos meses: ella sí es mi ídolo, y junto al resto del club, mi escudería.

¡Qué gran carrera! No desfalleció ante el fuerte calor, las subidas y las curvas hiperperaltadas del circuito. ¡Bravísima! Ya tienes tu primer 10mil.


Salud.

.




Acumulado trekking semanal:

Distancia: 19,6 kms
Tiempo invertido: 4h 03m 27s
Desnivel positivo acumulado: +805 m
Ritmo promedio: 12:05/km

17 comentarios:

  1. Tant de bo totes les setmanes fosin com aquesta. Ánims a la teva dona, ho està fent mol bé, em sembla que tard o dora Filpiedes la cridarà.
    Salut

    ResponderEliminar
  2. De acuerdo con Ferran todas las semanas tendrían que ser asi,lo del circuito lo vi en el blog de Joan,menuda carrera,creando nuevos pupilos para el deporte,un saludo.

    ResponderEliminar
  3. Cuatro días perfectos, por cierto me pone a los pies de su esposa, grandiosa carrera la suya, un abrazo.

    ResponderEliminar
  4. Ferran: la veritat que està molt il.lusionada, a veure si continua fent així. Dilluns que vé tinc festa, la 2ª pasqua, el 13, 23 i 24 de juny també...Visca!
    ¿Aniràs al partit contra l'Atlètico de Madrid? Jo si vindré...

    David: tu no te quejes que tuvisteis una racha de fiestas en Castellón como no hay en ningún sitio...La carrera del Circuito de Montmeló es especial, deberías probar alguna vez, encuentras el ambiente más familiar de todo el año...precioso.

    Grimo, bienvenido a este blog. Mi esposa luchó para no abandonar en el primer paso por meta...qué tentación...pero la venció. Independientemente del tiempo que logró, su mérito estuvo en aguantar el fuerte calor que se concentraba en la pista y acabar el 1er 10mil al que acudía.
    Añadiré tu blog en el mío, será interesante tener noticias desde VigBay en primera mano. Saludos.

    ResponderEliminar
  5. Tambè es la meva ídol la teva dona, a part de super bona persona ara a mes a conseguit acabar la seva primera cursa important!!! llàstima que sigui de l'Es...be millor no dic res, felicitala i donal'hi molts petons de part meva!!!

    ResponderEliminar
  6. Karli: Mira que et fotrà un garrotàs amb l'escombra, eh? No oblidis que és manya! Està molt contenta i agraeix molt totes les mostres de suport i carinyo que li doneu. Gràcies, en el seu nom.

    ResponderEliminar
  7. Tu no pots dir que els teus reportatges fotografics no son bons, eH? Que curiosa la foto satelit del circuit, qui ho diria estan allà. Felicitats a la teva dona per el seu 1er deu mil i a tú per la patejada. Com portes la teva "lesió"? Ah! d'aquest cop no pasa, t'incorporo als meus links i així no m'oblidaré de visitar-te. Adeu Periquito!!!

    ResponderEliminar
  8. Oscar, el cert és que vaig prendre la foto perquè el color vermell feia mal als ulls, en una zona molt extensa, pensava que era la senyalització del revolt perillós i vaig fer la foto, no sé, com a curiositat...i no la vaig fer cas quan la vaig veure a l'ordinador. Però, casualment, vaig trobar que allò era el macrocartell del circuit, serà per que el vegin els marcians...
    Gràcies pel suport a la meva dona, sou uns fans boníssims...així segur que farà la següent...pot ser el 10mil de Pineda de Mar.
    La meva lesió...n'hi han dies, Oscar. Ja veus que segueixo només caminant... bons ritmes, pujades i baixades, acumulats setmanals importants, però és clar... de vegades tinc angoixes, i sensacions dolentes al pit perquè em fa l'efecte que torna la malaltia i llavors m'entra la por...
    Camino amb el cardiofrequenciòmetre i veig que no tinc taquicàrdia. Inclús un dia, a la feina, em vaig haver d'anar al metge i em va fer un electro. T'ho juro, sentia molèsties fortes, però per sort va sortir bé. Qualsevol petita molestia es fa de seguida molt forta.
    Tinc que prendre Colchicine fins a l'octubre i llavors no té sentit que corri, per això haig d'esperar. Al menys, amb els trekkings que faig cada tarda, em resulta més senzill portar-ho, i acompanyant els companys i la meva dona continuo gaudint de l'ambientillo de les curses.

    Sí, periquito... estem desplomats...molt decebuts, passar del 3er lloc al 11è és molt dur. Mai no havia vist això. És una llàstima...

    ResponderEliminar
  9. Res, paciència és el que toca, però ho portes molt bé fent les caminades i envoltat d'amics. Fes bondat i tindras premi, segur!!

    ResponderEliminar
  10. Prefereixo el rugit de la gent al rugit dels motors!! No ho canvio per res!! Bé, felicita a la teva dona de la meva part!!

    ResponderEliminar
  11. vaya 4 diitas que te has pegado, si señor bien aprovechados y haciendo lo que a uno le gusta y bien acompañado....ojala fuera siempre fiesta....

    ResponderEliminar
  12. Jordi: felicitada queda. El rugit de la gent a la sortida, amb tota l'expectació...i el silenci després dins de la cursa, només trencat pel soroll de les trepitjades.

    Robert: ni que siguin 10 dies de festa, sempre em falta temps. Però més val no queixar-se i aprofitar-ho bé.

    ResponderEliminar
  13. quina canya!,quina canya!quina canya!...el vam vore de prop cuan tornaem de l´Escala jeje.Al de ací de Chest tamé en fan una,peró pense que és un Duatló.Te que ser la ostia correr ahí i sentir-se com un volid!!!.Al nou urbà que estàn fent a Valencia,(que per cert,pense que no fà cap falta,peró en fí, caprichets de la senyoreta Rita)tamé hi faràn una,peró estic tan en contra del circuit que igual li faig boicot!!!!.Felicita a la dona,vaja escenari més bo que ha triat per al primer 10.000.
    Quina canya! quina canya! quina canya!

    ResponderEliminar
  14. Adrián: l'escenari per a debutar al 10mil, el millor: totes les dimensions hi són enormes, inclús els diners que deixa a les ciutats próximes i Barcelona capital.
    ¿El de València? Passarà lo mateix...pluja de visitants i de calers...

    ResponderEliminar
  15. Ei!!! ara el chiki chiki et surt a tu!!! Escolta, aixó del kayack es pot practicar bastant paral.lel a la platja? m'es atractiu, Sé que la familia Llopart ho practicava força i m'agradaria saber-nen mes d'aquest tema...

    ResponderEliminar
  16. Oscar: i tant que es pot practicar-hi. Si el mar està pla, es pot anar per la mateixa vora del mar i si n'hi han onades una mica més retirats per què no et trenquin les ones a sobre. Per iniciar-se, amb kayaks autovuidables no hi ha cap risc i pot participar tota la família. Aquest dissabte baixaré a Cunit amb alguns companys i les famílies per que comencin practicar. Llogarem kayaks i estarem un parell d'hores...Per què no us apunteu també vosaltres?

    ResponderEliminar
  17. Un detallasso per la teva part!!! No crec que amb els nens puguem venir, però ja parlarem altre dia d'aquest tema que m'interessa per mi. Merci!!

    ResponderEliminar

Me gustaría saber cual es tu opinión, escríbela aquí debajo: