9 de abril de 2008

Exprimir el domingo

Haciendo un ejercicio reversivo de lo que es la tarde de los domingos, generalmente, mal empleada por mi parte excepto la semana que toca fútbol, pensé que podría enfocarla de otra manera, con la mirada puesta en el horizonte del mar.

Y acerté...Entre los preparativos del traslado del kayak a la ida, la hora y media de agradable palear y la recogida y regreso a casa, fueron cayendo las horas sin solución de continuidad, esas horas que suelen ser las peores de toda la semana.
.
Enfilé con mi kayak rumbo suroeste, siguiendo la línea de la costa, desde Mataró hasta Vilassar de Mar, costa muy áspera, en su mayor parte de escolleras que protegen las vías del tren, con la única presencia de dos accidentes costeros destacables: la extraña desembocadura de la Riera de Argentona, a modo de azud en la misma línea de mar, y el redondeado promontorio de la playa de Cabrera de Mar, de poco fondo, y en donde rompen las olas con extraordinaria facilidad.
.

Aunque no lo parezca, ésta es la desembocadura de la Riera d'Argentona.

.

Platja de Cabrera, con Montcabrer y Burriac al fondo.

.

Contraluz en Vilassar de Mar.

.
Y volver a puerto, buscando su abrigo porque el viento fue arreciando y soplaba en contra.

Mataró.

Agradable y enajenado paseo en kayak de 1h 35m, y 9 km de recorrido, para exprimir lo que quedaba de domingo.
.

8 comentarios:

  1. Que bien te lo pasas Fran,de todas las fotos que pones pocas te he visto con gente,que no hay grupo que salgan,lo digo por no ir solo,desde luego es una buena manera de pasar la tarde,un saludo.

    ResponderEliminar
  2. David, salgo a hacer kayak por la costa más cercana a mi casa y en dias con buenas condiciones atmosféricas y marítimas, pero no es una costa atractiva, por lo que en esta época no suele haber mucha gente. Los de mi club de kayak, CK Premià de Mar, parece que se tiran ahora más a las aguas bravas o hacia la costa de Girona y yo aún no estoy para eso...
    De todas maneras estoy acostumbrado a salir solo, igual que muchísimas noches de entrenos de atletismo...ya lo sabes...cada loco con su tema...

    ResponderEliminar
  3. Bona excursioneta nautica que t'has cardat eh bandido!!!
    Veig que en comparació amb les darreres sortides amb el cayak ja t'has estirat moltissim, això vol dir que t'estas trobant molt be oi?
    Quan toca metge?

    ResponderEliminar
  4. Bona forma de passar un diumenge!! Et dono la raó, quan no hi ha futbol, no saps mai qué fer. Realmet lo de les pel·lícules de la tele és de jutjat de guardia... No n'hi ha cap que valgui la pena!!

    ResponderEliminar
  5. Quina mar més plana Frank, així si que deu donar gust palejar una estona. Quina enveja sana que hem dona aquesta afició que tens amb el kaiak.
    Per cert, probablement aniré amb la familia a Montmeló, tal i com comentes al meu blog. Hi correras tu també? Ja pots correr?
    A veure si ens podem trobar a Montmeló i ens coneixem.
    Fins aviat.

    ResponderEliminar
  6. A veure si qualque dia anem a remar junts ...fran,mentres ens contam coses de la vida que hem vist passar.

    ResponderEliminar
  7. Karli: ja ho veus, cada dia m'estiro una mica més el recorregut amb caiac. La setmana vinent baixaré fins el teu poble.
    Dimarts, dimarts, dimarts...toca metge... <:-{

    Jordi: no m'agraden gens els diumenges a la tarda a casa, sempre quedem amb algú, o sortim a fer qualsevol cosa...Les pelis de la tele son per a dormir, ideals els dies de les curses per fer una mica de migdiada...per a res més.

    ResponderEliminar
  8. Joan Josep, la veritat que l'última mitja hora el vent es va capgirar del nord i va començar a moure onades, però va ser molt agradable. Ja saps que si trobes el moment per quedar m'ho dius i et deixo el meu barco...serà un plaer.

    Jo també aniré a la Cursa del circuit de Montmelò. Acompanyant la meva dona, que segurament farà el seu primer 10.000. Tant de bo pugui també córrer jo, espero notícies aquesta mateixa setmana, i qué millor que començar amb aquesta cursa solidària. Ja l'he feta i és molt maca. Evidentment, ens hem de conèixer, quedarem, segur!

    Pedro: ja m'agradaria anar a remar amb tu, tenim moltes coses que ens agraden per parlar-ne. Espero que aviat pugui practicar esport amb normalitat i...ja saps que sóc un enamorat de ses Illes. Pot ser ens podrem conèixer abans en alguna concentració a la península...qui lo sa!
    Per cert, a vera si engresco als del meu club de kayak i fem alguna...ja avisarem...

    ResponderEliminar

Me gustaría saber cual es tu opinión, escríbela aquí debajo: