6 de enero de 2008

Los Reyes Magos

Estos son los auténticos, los de verdad, los que nos premian o nos dan carbón. ¡Qué bonita tradición! Nada que ver con el borrachuzo y maltratador de renos de Papa Noël, Santa Claus o como quieran llamarle, fruto del merchandising de una multinacional de la cola.
Los Reyes Magos son los que de verdad queremos que nos traigan nuestros regalos.
Como cada año, entre otras cosas, han venido con música:
Kruder & Dorfmeister. Nuevo proyecto de los austríacos, "The K&D Sessions", 20 temas excelentes remezclados por Peter Kruder y Richard Dorfmeister, de lo mejor de la música ambient electrónica del continente. No les pierdo de vista desde su primer tabajo "Honey" perteneciente a su proyecto anterior en "Tosca".
.

Fibla. El tarragoní Vicent Fibla nos muestra la mejor versión catalana en el panorama electrónico europeo en su disco "Liants", auténtico lujo electrónico:

Siguiendo en Catalunya, me he llevado una gran sorpresa con este disco de Whiskyn's, "Reus, París, Londres", 12 canciones, pop del bueno, "versió catalana", sincero, limpio y elegante. Incluye en el libreto unas interesantes fotografías estilo vintage, que resultan muy familiares, como aquellas que todos conservamos de los 60 y de los 70.

Y por último, Kylie Minogue, sin duda una de las reinas del disco-pop, nos llena de frescura y ritmo, se van las piernas solas, en su último trabajo, Kylie X, tras haber superado su grave enfermedad: todo un ejemplo de fortaleza y creación. No hay que perderse el vídeo del tema "2 hearts", está guapísima.

6 comentarios:

  1. Ostres Fran, tenim una altre cosa en comú a part d l'esport i el nostre Euro.espanyol. A mi també m'agrda molt la musica electrònica i Kruder and Dormeister trobo que són una pasada, la Keli tampoc està malament eh?. Bons reis i ens tornem a veure a Montjüic.

    ResponderEliminar
  2. La Kylie és un autèntic fenòmen. Té cançons que són genials!! Una abraçada.

    ResponderEliminar
  3. Mariona, es veritat. A part de maca i cantar molt bé els últims treballs seus estàn molt acurats, comercial i artísticament.
    Ferran, als K&D, des de que els vaig descobrir al Tosca no els perdo de vista, son genials. T'agrada el vídeo de la mel? Ho trobo de lo millor, donen ganes de llipar també, oi? Ho dic per la mel...jejejeje
    Ens prendrem una copa a Montjuïc, per cert, anit, quan tornàvem a Premià i Vilassar després del partit, eres tu qui conduia o era un nùvol? ¡Quina sensació de champions...! Salut company.

    ResponderEliminar
  4. No si no m'extranya que siguis de l'español, amb aquesta musica que escoltes no podies triar un equip decent de futbol!!jejejeje...
    Es broma tontet, ja saps que sempre m'haig de fotre amb tu i mes si per casualitat el dia avans el meu puto barça ha guanyat a fora de casa,jejejeje.
    Però tu amb els conyàs que els hi has donat als de casa teva aquest any vols dir que et mereixies res per reis?jejeje com veus de moment nomes he fet que fotrem amb tu!!
    Res home res que segur que t'ho mereixes que ets molt bon paio, perico però bon paio,jajajaja...
    Vinga ens veiem aviat mega crack!!

    ResponderEliminar
  5. Decència futbolística, això és el meu equip i el meu estimat club. Imagino que a molts de vosaltres, els culers, només us agrada la Regina dos Santos...
    Per cert, no diguis aquestes coses tant lletges del teu estimat bar$a, home!...

    ResponderEliminar
  6. Regina dos Santos? ara el que es porta es Giovanni Dos Santos!! jejeje...
    Mira encara hem quedo curt a vegades dient el que penso de la colla de vividors que tenim actualment a la plantilla!!!
    Que et vagi molt be demà al metge, espero de tot cor que et dongui el vist i plau per començar a fer moltes mes coses, tu t'ho mereixes Fran!!!

    ResponderEliminar

Me gustaría saber cual es tu opinión, escríbela aquí debajo: